Hirdetés

Világelső rögzítőkártyával rukkolt elő az Avermedia



|

Az új Avermedia rögzítőkártya két HDMI bemenetet támogat, 4K@60fps HDR10 és full HD@240fps beállítások mellett.

Hirdetés

A közvetítésekben utazó gamerek álma lehet az Avermedia új Live Gamer DUO kártyája, amelynek segítségével bátran lehet 4K@60fps HDR10 vagy full HD@240fps beállítások mellett játszani, miközben a rögzítőkártya full HD@60fps mellett, HDR10-zel vagy anélkül veszi fel a tartalmakat. A lefelé konvertálást a kártya végzi, a rendszer így más feladatokra koncentrálhat. Van ráadásul egy második HDMI bemenet is a rögzítőkártyán, amit kamerához találtak ki full HD@60fps mellett. Ennek segítségével magunkat mutathatjuk, bármilyen fényképező vagy kamera csatlakoztatható. 

Hirdetés

Természetesen ha már játékosoknak készült, akkor vannak RGB-s effektek, 7.1/5.1-csatornás hangzás, a rendszerhez pedig PCIe Gen2 x4 felületen csatlakozik a kártya. MPEG 4-ben rögzít, H264/264 enkóderrel, a GPU segítségével. 

A legtöbb profi streamingszoftver támogatott, így az xSplit Broadcaster, az OBS, a StreamLab és a Vmix is. A kártyához minimum Windows 10 x64 OS, Intel Core i5-6xxx vagy AMD Ryzen 5 1600 CPU, GeForce GTX 1050/Radeon R7 560 videokártya és 8 GB RAM kell. Az ára nettó 249,99 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.