Villámgyors lett az ADATA új M.2-es SSD-je



|

Látványosan gyors olvasási és írási sebességeket kínál az XPG SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD.

Az ADATA bemutatta a legújabb adattárolóját, amelynek a neve XPG SX8100 PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD lett. Ebből rögtön kiderül, hogy PCIe Gen3x4-et használ, az pedig már további érdekesség, hogy 3D NAND flash lapkákra épít, az olvasási és írási sebességei pedig másodpercenként a 3500 és a 3000 MB-ot is elérik. 

Hirdetés

Az SSD-meghajtó a DIY-közösség számára lehet vonzó ajánlat, valamint a professzionális felhasználóknak és a tuningmestereknek kedvezhet. Támogatja az NVMe 1.3-as szabványt, a másodpercenkénti I/O-műveletek száma véletlenszerű olvasás és írás során 300K és 240K. 

A strapabíró és hatékony, M.2 2280-as adattárolók Intel és AMD platformokat egyaránt támogatnak, a PC teljesítményét pedig SLC caching és DRAM cache bufferrel fokozzák. Az adathibák felfedezéséért és javításáért az LDPC technológia felel. 

Az ADATA 5 év garanciát ad az új meghajtókra. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.