Hirdetés

Viselhető windowsos PC-t villantott a Toshiba



|

A dynaEdge AR-szemüveg tulajdonképpen egy zseb-PC - az üzleti és az ipari felhasználók örülhetnek neki.

Hirdetés

A Toshiba fogott egy zsebméretű windowsos PC-t, csatlakoztatta egy viselhető kijelzőhöz, és kapott egy olyan számítógépet, amit bárhol lehet használni. Ez a dynaEdge AR-szemüveg

Hirdetés

A gyártó alapvetően a dynaEdge Mobile Mini PC DE-100 számítógépét kombinálja a Toshiba AR100 okosszemüveggel, és ezt kínálja az üzleti és ipari ügyfeleknek. A gépben Intel Core M Skylake processzor található. 

A dynaEdge AR-szemüveg a második negyedévben válik majd elérhetővé, 1900 dollártól fölfelé. 

A 0,26 hüvelykes kijelző 640 x 360-as kép megjelenítésére képes, de olyan hatást kelt, mintha egy 4,1 hüvelykes kijelzőt néznénk 14 hüvelykről. Az utasításokat, navigációs lépéseket, szöveges és videós információkat megjeleníteni ez éppen elég - a valódi világot pedig nem takarja ki. 

A szemüveg rendelkezik egy integrált érintőpaddal, GPS-szel, hangszóróval, zajszűrős mikrofonokkal, 5 megapixeles kamerával, gyorsulásmérővel és giroszkóppal. 

A PC-ben 4 - 16 GB RAM fér el, egy 128, 256 vagy 512 GB-os SSD mellett (M.2), 802.11ac-s WiFi, ujjlenyomat-olvasó, jackcsatlakozó, microSD-foglalat, navigációs gombok és USB-C, USB-A portok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.