Hirdetés

Visszatér a Microsoft ikonikus egere



|

Az első, 1996-os Intellimouse után most itt a Classic Intellimouse egér.

Hirdetés

A Microsoft első Intellimouse egere még 1996-ból származik, és többek között olyan dolgokkal gazdagodott az idők során, mint a görgetőgomb vagy az optikai szenzor. Később vezeték nélküli modell is volt belőle. A népszerűsége ellenére azonban 2012-ben kivonta a forgalomból a Microsoft. 

Hirdetés

5 évvel később most visszatér a Classic Intellimouse. Ez rengeteg dizájnelemet kölcsönöz az eredeti Intellimouse Explorer 3.0-ból, az ergonomikus kialakítás mellett letisztult szürke-fekete színvilág jellemzi a rágcsálót. Hátul már fehérben világít az egér. 

Összesen öt gombot ad az egér, ebből három testre szabható. Belül egy 3200 DPI-s szenzor bújik meg, a BlueTrack technológiának hála üvegen is jól működik. Az egér USB 2.0-s kapcsolaton át kommunikál a géppel. 

A Classic Intellimouse Windows 7, 8, 8.1 és 10 rendszereken is működik, Windows 10 S alatt a gombok nem testre szabhatóak. A macOS nem támogatott. Az egér vételára 39,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.