Hirdetés

Vízhűtést szeretnél az Intel újgenerációs processzoraihoz? Az ASUS ott segít, ahol csak tud



|

Néhány új kiegészítő kerülhet az ASUS ROG STRIX II AIO sorozat dobozaiba.

Hirdetés

Az Intel tervei szerint még idén, valószínűleg az év utolsó negyedében debütálhatnak a 12. generációs, Alder Lake kódnevet használó processzorai, amelyek hibrid architektúrával nyújthatnak majd kiemelkedő teljesítményt.

Persze az ütős teljesítmény mellé nem árt, ha megfelelő hűtéssel is rendelkezik a masinánk, és ha a sima ventilátorok kevésnek bizonyulnak, akkor határozottan jól jöhet a folyadékhűtés.

Hirdetés

Az ASUS ROG STRIX II AIO sorozat egy-egy darabja például kifejezetten jó választásnak bizonyulhatnak a játékosok számára, hiszen hatékonyak, jól néznek ki, és nem mellesleg elég sok CPU-foglalattal kompatibilisek. Az Asetek csapatával együtt kifejlesztett STRIX II LC pedig a jelek szerint még a jövőben debütáló, LGA 1700-as foglalatú Intel-processzorokat is simán képes lesz hűteni.

Az Xfastest.com egyik felhasználója, lin.sinchen számolt be arról, hogy a vízhűtés dobozán már fel van tüntetve az LGA 1700-as kompatibilitás, és olyan kiegészítők is kerültek a csomagba, amelyekkel elvileg simán felszerelhető a rendszer az Intel új processzoraira.

Előfordulhat azonban, hogy néhány felhasználó nem találja majd a dobozában az új alkatrészeket, de ilyen esetekben valószínűleg az ASUS-t felkeresve begyűjthetjük a hiányzó apróságokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.