Hirdetés

Záporoznak majd a Coffee Lake-alapú laptopok



|

Egyre több a szivárgás, hamarosan özönlenek a Coffee Lake processzorral szerelt notebookok.

Hirdetés

Acer és HP laptopokról is hallottunk már, amelyek az Intel Coffee Lake processzoraival közelítenek, azonban az újabb generáció startja minél közelebb kerül, annál több a szivárgás. Az Acernek, az ASUS-nak és a HP-nak is lesznek új notebookjai. 

Hirdetés

A PC-s gyártók valószínűleg az év végéig elárasztják a piacot az olyan modellekkel, amelyekben már a nyolcadik-generációs Core processzorok kaptak helyet. 

Ilyen újdonság lesz az Acer Spin 5 (NX.GR7EV.004), amely egy 13,3 hüvelykes, átalakítható laptop, a 360 fokos zsanéroknak hála táblagépként is működik. Full HD-s kijelzőt, Core i7-8550U CPU-t, 8 GB RAM-ot és egy 512 GB-os SSD-t kaphat. Az NX.GR7EV.001 verzió olcsóbb lehet, ugyanis csak Core i5-8250U CPU és 256 GB-os tárhely kerül bele. A 15,6 hüvelykes Swift 3 is választható lesz Coffee Lake CPU-val. 

Szintén Core i5-8250U CPU-val újít a 14 hüvelykes ASUS S410UN-EB025T, amely a full HD-s kijelzőhöz NVIDIA GeForce MX150-es grafikát, 8 GB RAM-ot és 256 GB-os M.2 SSD-t kínál majd. 

A HP az Envy 13 és a Pavilion x360 mellett a HP 15 és az Envy 17m laptopokat is frissíti majd. 

    Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.