Hirdetés

Cybertruck-stílusú Galaxy S24 Ultrával és egy Vision Prót utánzó iPhone-nal sokkolnak az oroszok



|

Ismét lesújtottak az ízléstelen, de méregdrága mobilok koronázatlan királyai.

Hirdetés

A mobilos piac egyik érdekes színfoltja az orosz Caviar márka, amely az éppen aktuális prémium modelleknek kölcsönöz egyedibb megjelenést, hogy aztán az eredeti ár többszöröséért passzolja tovább őket olyan vásárlók számára, akik mindenképpen szeretnék a világ tudtára adni, hogy sokkal többet költenek a készülékeikre, mint a földi halandók.

Ebből aztán az esetek többségében irtózatosan giccses, vagy épp teljesen elborult produktumok születnek, mint például az elektronikai hulladékkal vagy Mike Tyson gatyájával ékesített (?) iPhone-ok, most pedig két újabb rendhagyó modellel frissült a kínálat.

Hirdetés

A Caviar ezúttal az androidos és az iOS-es tábornak is kedvezni akart, így a Samsung Galaxy S24 Ultrából és az iPhone 15 Próból is jelentkezett egy-egy turbóproli variánssal. Az S24-es kiadás a Tesla Cybertruck dizájnja előtt tisztelegve lényegében egy fél játékautót kapott a hátlapjára, míg az iPhone 15 Próból készült mutáció a Vision Pro Headsetet akarja megidézni, szerintünk egyébként nem különösebb sikerekkel.

Az utóbbi modell érdekessége, hogy a tárhelytől függő 8060 - 9650 dolláros (2,9 - 3,5 millió forint) árával jelentősen drágább, mintha beszereznénk egy igazi Vision Prót és egy 1 TB-os iPhone 15 Prót, de ebben a műfajban úgysem az ár-érték arány körül forognak a vásárlói igények. Akinek viszont a Cybertruck által ihletett S24 Ultra tetszett meg, annak a 256 GB-os variánsért 8770 dollárt (3,1 millió forint), az 1 TB-os változatért pedig 9490 dollárt (3,4 millió forint) kell kicsengetnie.

A dizájntól eltekintve egyébként a készülékek specifikációi megegyeznek a boltban kapható eredetikkel. Ha valamelyik ajánlat felkeltette az érdeklődésed, a gyártó weboldalán bővebben is tájékozódhatsz az ún. "Jövő Kollekció" részét képező vizuális merényletekről, illetve a rendeléseket is itt lehet leadni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.