Hirdetés

Döbbenetes rekordot ért el Ronaldo Instagramon



|

Az éppen kólabotránnyal futó focisztár komoly mérföldkövet ért el a közösségi médiában, ő az első ember, akit 300 millióan követnek.

Hirdetés

Ezerrel dübörög a részben hazai rendezésű Európa Bajnokság, ahol a portugál válogatott egy csoportban szerepel a magyar gárdával. Az egymás ellen játszott meccsre mi kevésbé jó szájízzel gondolunk majd vissza, ahol a 36 éves szupersztár 2 találatával végül 3-0-ra vertek minket a vendégek.

Ronaldo azonban nem csak a teljesítményével hívta fel magára a figyelmet az EB-n. Sokáig emlékszünk majd arra a jelenetre is, mikor a sajtótájékoztató elején odébb pakolta a Coca-Cola üvegeit, mellyel bizonyos hírek szerint kb. 4 milliárd dolláros kárt okozott a cégnek, ám ezt azért érdemes óvatosan kezelni, a valóság árnyaltabb.

Hirdetés

Biztos ez a nagy port kavart esemény is kellett ahhoz, hogy a portugál klasszis legyen az első ember az Instagramon, aki 300 millió követőt tudhat magáénak. Áprilisban 270 millió környékén volt Ronaldo, most azonban már a 302 milliót is elhagyta.

A labdarúgó előtt már csak 1 profil áll, ez a közösségi platform saját, hivatalos oldala. Az Instagram posztjait jelenleg 398 millióan követik, így már ez sincs beláthatatlan távolságban a focista számára, aki jelenleg minden téren rekordokat döntöget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.