Hirdetés

Egy orosz troll Twitchen közvetítette, ahogy ész nélkül égeti otthon a gázt, letiltották



|

Az olcsó rezsivel cukkolta Európát. Jogos a büntetés vagy cancel culture?

Hirdetés

Egy orosz férfi tesz-vesz, mellette folyamatosan ég a gáztűzhely mind a négy rózsája, közben olyan zenék szólnak, mint az Internacionálé, a Katyusa, vagy - hogy videojátékos vonatkozása is legyen a hírnek - a Red Alert sztálinos kampányának főtémája.

Ez pár éve legfeljebb valami abszurd kortárs performansz lehetett volna, amely legfeljebb száz embert érdekel, most viszont 2022-őt írunk, az infláció és a rezsiárak az egekben, azaz az ilyesmi durva provokáció. Legalábbis a Twitch szerint, aki le is tiltotta a russiangas1 nevű csatornát.

Hirdetés

A Twitternek hála legalább egy kis részletet láthatunk a mutatványból.

A letiltásig a nap huszonnégy órájában streamelte a gáztűzhelyet, a közvetítésre pedig kiírta, hogy 

Oroszországból szeretettel.

Mellesleg pedig azt is feltüntette, hogy a havi gázszámlája másfél eurónak megfelelő rubel. A Twitch csak annyit közölt a tiltásról, hogy a felhasználó megsértette a szabályokat, de ennél több magyarázatot nem kapott a ban. 

Kiemelt kép: Fortepan/Hámori Gyula

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.