Hirdetés

Egy volt NASA mérnök az Ocean's Elevenből merítve tette próbára a kertjét lakó mókusokat



|

A tolvaj mókusoknak semmi sem szent, csak a dió lebeg a szemük előtt.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legsikeresebb YouTube videója lett az az anyag, amiben egy volt NASA mérnök, Mark Rober a kertjében egy akadálypályát épített, hogy azzal állítsa meg a környéken tanyázó mókusokat, akik folyton lefosztották a madáretetőit.

Az első kísérletben az American Ninja Warrior pályáiból merített ötleteket, ezek azonban bármilyen nehéznek is tűntek, a rágcsálók egész könnyen átjutottak rajta, a madarak tápláléka tehát még mindig nem volt biztonságban. Rober ezért idén újra nekifutott és jelentősen emelte is a szintet.

Hirdetés

Az idei év kihívásait az Ocean's Eleven jelenetei inspirálták, szemfüles nézők pedig a Mission Impossible-ből is felismerhetnek kihívásokat. A volt NASA mérnöknek és egy barátjának 2 hónapba telt felépíteni a pályát. De vajon idén sikerrel jártak a mókusokkal szemben?

Spoiler alert: hiába a mozgó téglafal, az ijesztgetős biztonsági őr, a lézercsapda és a tetőn található labirintus, a mókusok könnyű szerrel oldották meg az akadályokat, melyek végén a jutalmuk egy hatalmas adag dió volt egy széfbe zárva.

A csapat tagjai tehát sikerrel vették az idei év megpróbáltatásait is, degeszre ehetik magukat a kedvenc rágcsálnivalójukkal. Rober tehát nem járt sikerrel, azért egy győzelmet ő is aratott. A videóját már közel 5 millióan látták, pedig még csak 1 napja elérhető a YouTube-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.