Hirdetés

Egyre extrémebbek a magyarok pornófogyasztási szokásai



|

A Pornhub 2022-es statisztikái alapján hazánk fiai és lányai mellett az animált filmek is egyre népszerűbbek a felhasználók körében.

Hirdetés

A legnagyobb felnőttfilmes oldal statisztikából kiderült, hogy Magyarország nemcsak alkoholfogyasztásban, hanem 18+-os filmek nézésében is a világ élvonalába tartozik. A Pornhubon az előkelő 29. helyet foglaljuk el. A hazai felhasználóknak egyébként közel a fele, 42%-a a gyengébbik nem tagja.

Az OnlyFans és egyéb hasonló oldalak felfutásával természetesen az ilyen oldalakon is megugrott az érdeklődés a nem profi produkciós cégek által forgatott, hanem házilag készült videók iránt: a magyarok közül 160%-kal többen kerestek rá ilyen filmekre, mint 2021-ben.

Hirdetés

A nagy mellek iránti érdeklődés is nőtt, de nem annyira, mint az animált filmek iránt, ahol 98%-os növekedés figyelhető meg.

A legnépszerűbb keresőkifejezések a "hungarian", "magyar", "milf", "leszbikus", valamint a "hentai" voltak, ami nem tűnik problémásnak, akadnak viszont a pszichológusok szerint aggasztó trendek. A világátlagnál 91%-kal többször kerestünk például bukkakére, 70%-kal többször a pisiszexre és 62%-kal többször az öklözésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.