Hirdetés

Ezzel a kütyüvel Pókembernek érezhetjük magunkat bevásárlás közben



|

Valaki feltalált egy csuklóra erősíthető szerkezetet, ami bevásárlószatyrot lő ki magából, pontosan úgy, ahogy Peter Parker hálóvetője.

Hirdetés

A világon egyre több helyen extra pénzt számolnak fel azért, ha nejlonszatyrot kérünk a vásárlásunkhoz, ezzel próbálják megakadályozni, hogy a kifejezetten környezetszennyező zacskók számolatlanul kerüljenek az emberekhez, rajtuk keresztül pedig a természetbe. Aki tehát nem akarja megfizetni plusz pénzt, az kénytelen szatyrot magánál tartani - egy feltaláló viszont egészen új módját találta meg ennek.

Hirdetés

A Tsukasa-3D nevű Twitter-felhasználó osztotta meg, hogy 3D nyomtatással létrehozott egy kis csuklóra erősíthető eszközt, melybe be lehet tölteni a szatyrot, és amikor szükségünk van rá, egyetlen mozdulattal kilőhetjük azt kezünkbe - éppen úgy, ahogy Pókember teszi azt a hálóvetőjével:

Annyi fenntartásunk azért van a ketyerével, hogy továbbra is műanyagzacskókat lő ki, de amint sikerül megoldani, hogy egy kissé környezetbarátabb anyagból készült szatyrot tartalmazzon, mi azonnal beneveznénk egy ilyenre. Valószínűleg eleinte furcsán néznének ránk a boltban, de mind tudjuk, hogy a nagy hatalom nagy felelősséggel jár, így ezt az áldozatot vállalni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.