Hirdetés

Filmek és sorozatok ihlették ezeket a kerti sufninak álcázott otthoni irodákat



|

A Dumbledore professzor irodája alapján készült házacskában például még egy kard is helyet kapott.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti távmunka során valószínűleg rengetegen engedtek utat kreativitásuknak, hogy még kényelmesebbé és otthonosabbá varázsolják a saját home office-ukat.

Nyilván az egyik legfontosabb szempont egy ilyen átalakítás során az, hogy irodai munkára alkalmas legyen a helység, azonban különféle megoldásokkal némi egyediséget is vihetünk az egész, a film- és sorozatrajongók számára pedig hozott is néhány remek ötletet a householdquotes csapata.

Hirdetés

A srácok olyan népszerű műsorokból merítettek ihletet, mint az amerikai Office sorozat, a Simpson-család, vagy éppen a Harry Potter széria, és némi kreativitással, na meg persze egy kis digitális segítséggel bemutatták az ismert alkotásokon alapuló irodákat, amelyeket ráadásul különálló épületként tálaltak.

A tervezők már meglévő fotókat alakítottak át úgy, hogy azok passzoljanak az adott franchise-hoz, a projektbe pedig a NeoMam Studios is besegített.

A Dumbledore irodája által ihletett házikó például egészen formás látványt nyújt kívülről.

Belülről pedig szintén nagyon hangulatos.

Michael Scott, az Office egyik főszereplőjének irodája elég modern megjelenésű sufni lenne.

A belseje is alkalmasnak tűnik munkához vagy egyéb szöszmötöléshez.

A Simpson-családból ismert Mr. Burns kerti sufnija első ránézésre elég lepukkant látványt nyújt.

Viszont a belső tér már illik a springfieldi atomerőmű tulajdonosához, aki a könyvek és persze a megfigyeléshez használt képernyők társaságában végezhetné itt a munkáját.

Don Draper, a Mad Men sorozat főszereplője is megkapta a saját irodáját, ami külsejét elnézve egy barátságos házikónak tűnhet.

Belülről viszont stílusosan berendezett helységgel találjuk szembe magunkat, ahonnan természetesen nem hiányozhat az alkohol sem.

A Bridgerton családban látott Simon Basset a householdquotes szerint egy egészen mesebeli házikóban dolgozna, ha home office-ba kényszerülne.

Persze a berendezés már jobban illik Hastings hercegéhez.

A Városfejlesztési osztály központi karaktere, Leslie Knope sem maradt ki a mókából.

Az ő irodája letisztult látványt nyújt, és itt valószínűleg kevés dolog volna képes elvonni az ember figyelmét a munkáról.

Ti kinek a home office-át néznétek még meg? Esetleg Havas Jonét? Talán Batmanét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.