Hirdetés

Napi büntetés: a legújabb social média trend azt mondja a nőknek, hogy műköldökkel szebbek lehetnek



|

A Kínából indult hack most éppen TikTokon bolondítja a nőket, hamis köldökkel módosítják testarányukat, hogy magasabbnak tűnjenek.

Hirdetés

Talán nem mondunk újat azzal, hogy az úgynevezett "szépségtrendek" gyakran átveszik az uralmat a TikTok-on. Az eperlányos sminkektől kezdve a ruhák előnyösebbé tételéig a közösségi médiaplatformon több mint valószínű, hogy lesz olyan trend, amitől mindenki egy kicsit közelebb kerülhet azokhoz a szépségideálokhoz, amelyek a közösségi média világában gerjesztenek sokszor talán irreális elvásárokat az esztétika terén.

És ha azt hinnénk, hogy ezen a téren vannak határok, nos gyorsan cáfoljuk is meg a felismeréssel, miszerint Kínában már új szépséghack hódít:

a nők hamis köldökkel érik el, hogy magasabbnak tűnjenek.

Vagyis az eredeti köldök fölé tesznek egy másikat, a nadrág feljebb kerül, és máris úgy fest, mintha hosszabb lenne a lábuk. Természetesen ennek jó oka van: a hamis köldökpöttyöket az eBay-en 8,99 dollárért árulják.

Hirdetés

Kínában a Xiaohongshu közösségi oldalon indult el a trend, amely hasonló, mint a TikTok, vagy Instagram: a felhasználók ugyanúgy tölthetnek fel képeket és videókat, vagy kommentálhatják azokat. Itt robbant be a "magasító" köldök, ami azért lett hatalmas siker, mert nem csak magasabbnak tűnnek tőle a nők, hanem a derékbőséget is kisebbnek láttatják. Az üzlet pedig majdnem olyan gyors, mint a divathullám, még csak most fut fel TikTokon a műköldök, már TikTok Simulation Belly Button Tattoo Sticker néven forgalmazzák a leleményes eladók. A kommentelők szerint egy új szépségszabvány született, mások fogják a fejüket az újabb hülyeség térhódítását látva.

@babelfish.asia Can I also buy a fake personality for when I don’t wanna socialise? #navelsticker #fyp #trendsetter ♬ Capybara - Сто-Личный Она-Нас & BETSY

Persze ez legalább veszélytelen, nem úgy, mint a tinédzsereket célzó szteridos infuenszerek, vagy az egyre veszélyesebb kihívások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.