Hirdetés

Napi büntetés: most, hogy a Google 25 lett, mit használ majd helyette Leonardo DiCaprio?



|

Visszatérő gag, hogy a sztár nem megy egy bizonyos kor fölé a barátnők tekintetében, a keresőmotor születésnapja pedig azonnal kérdéseket vetett fel.

Hirdetés

Sok színésznek van valamilyen sztárallűrje, amik jobb esetben csak a magánéletükben jönnek elő, rosszabb helyzetben megnehezítik a forgatásokat is. Az Oscar-díjas Leonardo DiCapriónak egyetlen, de nagy furcsasága van a világháló kutatása szerint: csak és kizárólag 25 év alatti nőkkel randizik. 

A feltételezést olyan hírek táplálták, mint egy tavalyi szakítás, amikor DiCaprio és Camila Morrone öt év után búcsúztak el egymástól - alig néhány hónappal azután, hogy Morrone betöltötte a 25. életévét. A színész a jelentések szerint több barátnőjétől is megvált már, akik megközelítették ezt a kort, ennek hatására a rajongók még táblázatot is készítettek, amin jól látható ez a tendencia. 

Hirdetés

Egy bennfentes a The New York Postnak elárulta, hogy mi lehet ennek a trendnek az oka: szerinte az állhat a háttérben, hogy mire a lányok elérik a 25-öt, már többre vágynak, meg akarnak házasodni és letelepedni, a színész viszont még nem szeretne családot és nem akar olyan nőkkel lenni, akik nyomást gyakorolnak rá emiatt. Nyilván ez csak feltételezés, viszont rengeteg mémet szült az interneten és visszatérő poénná vált, amely már túlmutat a hús-vér embereken. 

Annak hatására, hogy a Google a héten a 25. születésnapját ünnepli, felbukkantak a közösségi médiában azok a költői kérdések és piszkálódások, miszerint Leonardo DiCaprio vajon vált-e keresőmotort ennek hatására vagy ezúttal kivételt tesz? Volt, aki azt feltételezte, hogy a színész máris a Binget használja, de az érintett egyelőre nem kommentálta a dolgot. 

A széljárás azonban megfordulni látszik: DiCapriót egy ideje már összekötötték Vittoria Ceretti olasz modellel, aki júniusban lett 25 éves, szóval csak a lány következő születésnapjáig kell kitartania a kapcsolatnak, hogy a poén megdőljön, és akkor talán a Google is biztonságban érezheti magát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.