Hirdetés

Napszemüvegbe rejtett kamerával filmezett a balatoni nudistastrandon egy férfi



|

A kukkoló napszemüvegét alakította úgy át, hogy a kamera mellett még a merevlemezt is felszerelte az eszközre.

Hirdetés

Furcsa viselkedésre hívta fel egy fürdőző 2020 augusztusában a balatonberényi nudistastrandon az úszómester figyelmét. Egy férfi ugyanis a kempingben nemcsak fürdőzött, hanem a napszemüvegébe egyénileg épített kamerájával felvételeket készített más strandolókról.

Az 57 éves férfi összesen 10 személyt videózott azok tudta nélkül, és végül azért bukott le, mert a viselkedése gyanússá vált az egyik embernek. Az úszómester rögtön intézkedett, a férfi pedig átadta a kemping alkalmazottjának a szemüvegét.

A marcali rendőrök megállapították, hogy a férfi a napszemüveg szárában a kamera mellett egy memóriakártyát is tárolt, amelyre a strandon készített felvételeit mentette.

Hirdetés

Az igazságügyi informatikus szakértő által a szemüvegről készített fotók alább láthatók.

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt pénzbüntetést indítványozott a férfival szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.