Hirdetés

Nyugi, most már nehezebben kaphatnak rajta, ha tinderezel



|

Inkognitómóddal és más biztonsági funkciókkal bővül a népszerű randiapp.

Hirdetés

A Safer Internet Day nevű kezdeményezés immáron két évtizede igyekszik felhívni a figyelmet az emberekre leselkedő online veszélyekre, minden évben megtartva a biztonságosabb világhálóért kampányoló "ünnepnapot". Idén február 7-re esett ez a nap, most pedig a Tinder randialkalmazás is csatlakozott a kampányhoz, néhány új funkcióval védve az életük párját, vagy éppen csak kockázatmentes alkalmi kapcsolatokat kereső felhasználókat.

A legfontosabb újítás az ún. Inkognitó-mód. Ez némiképp hasonló a profilunk eddig is elérhető teljes elrejtéséhez, ám ebben az üzemmódban továbbra is láthatók maradunk azok számára, akiket kedveltünk. Az új funkcióval tehát jó eséllyel kiszűrhetjük a kellemetlen interakciókat, a lehetőséget viszont sajnos csak a Tinder+, Gold és Premium előfizetői élvezhetik.

Hirdetés

Vélhetően sokan fognak örülni a profilok blokkolásának is, amellyel már a matchelés előtt elrejthetünk bizonyos felhasználókat, így azok nem fognak újra és újra felbukkanni az ajánlások között. Ezt a funkciót először csak az androidos tábor köszöntheti, valamikor az első negyedév során viszont iOS-re befut.

A szabályszegések bejelentését gyorsítja fel az az új lehetőség, hogy egy problémásnak ítélt üzenetet már közvetlenül is jelenthetünk az adott szöveg nyomva tartásával (Long Press Reporting). Szorosan kapcsolódik ehhez, hogy a Tinder kibővítette a Does This Bother You? és az Are You Sure? funkciókat, amelyek a küldés előtt és a beérkezés után automatikusan felismerik a sértő tartalmú üzeneteket, egy felugró ablakban biztosítva lehetőséget az azonnali jelentésükre. A bővítésnek köszönhetően a DTBY és az AYS a korábbinál több sértő kifejezést tudnak kiszúrni.

Mindezek kiegészítéseként pedig az üzemeltető a No More nevű civil szervezettel összefogva kiadott egy (angol nyelvű) útmutatót is, amely az egészséges és biztonságos randizáshoz igyekszik tanácsokkal szolgálni. A Tinder új funkcióinak hivatalos leírását ide kattintva olvashatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.