Hirdetés

Saját videojátékkal vizsgáztatja az érdeklődőket egy Tinder-felhasználó



|

Ennél kreatívabb módját még aligha láttuk az online randizásnak.

Hirdetés

Míg 15 évvel ezelőtt még cikinek számított, manapság sokak számára már az online randiappok jelentik az egyetlen legitim módját a pártalálásnak. Ezzel pedig nincs is különösebb baj egészen addig, amíg az ismerkedés nem vezet ugyanazokhoz a terméketlen, monoton körökhöz, ami miatt rengetegen ábrándultak már ki a műfajból.

Egy Tinder-felhasználó azonban gondoskodott arról, hogy vele garantáltan ne érezzenek így magukat az érdeklődők, a kötelező panelkérdések helyett ugyanis egy saját készítésű videojátékkal igyekszik eldönteni, hogy az adott illető passzol-e hozzá.

Hirdetés

Erről a The Telegraph újságírója, Imogen Mellor számolt be a Twitteren a személyes tapasztalatai alapján. Mellor egy "super swipe" után botlott bele a böngészőn keresztül futó játékba, amely 32 bites formában szimulálja, milyen az alkotójával randizni. Az RPG részletesen bemutatja a készítőjét, annak otthonát és kedvenc játékait, valamint egy kompatibilitási tesztet is tartalmaz.

Ahogy az újságíró posztjából látható, a programozó nem aprózta el a dolgot, még egy karaktergenerátort is csempészett a játékba, hogy teljes legyen a szerepjátékos élmény. Ennél több sajnos nem derült ki a műről, de Mellor azt ígéri, hogy később egy cikkel is jelentkezik a témában, így akit érdekelnek a részletek, kísérje figyelemmel az újságíró twitteres aktivitását.

A cél nyilván az volt, hogy a játék elkövetője egy hasonló, gamer lelkületű párt találjon magának, ennél jobb módszert pedig el sem tudnánk képzelni a dologra, hiszen nem sokan  mondhatják el magukról, hogy a nemzetközi hírekbe kerültek a Tinder adatlapjukkal (aki pedig igen, az inkább rosszat szokott jelenteni).

A közelmúltból viszont nem ez az egyetlen hír, amikor valaki a technológiát hívta segítségül a sikeres ismerkedéshez: ahogy arról mi is beszámoltunk, egyesek már a ChatGPT MI-chatbottal íratják meg a tinderes beszélgetéseiket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.