Hirdetés

Te el tudnád énekelni a Windowst?



|

Akármilyen hülye is ez a kérdés, létezik egy olyan a capella csapat, amelyik képes erre. Nem is akárhogy.

Hirdetés

Nehéz nem rajongani azokért a tehetséges énekesekért, akik kreatív megoldásokkal, de kizárólag saját hangjukkal adnak elő ismert dallamokat. Láttunk már számtalan elképesztő produkciót, ez a srác például videojátékok zenéjét énekli meg egészen kivételes tehetséggel, de most egy a capella csapatot kapott fel az internet, akik nem egyszerűséggel Windows hangokat keltenek életre mindenféle hangszer vagy segédeszköz nélkül.

Az eredetileg polifon egyházi zenére jellemző műfaj egészen új értelmet nyert az elmúlt évtizedek során, de a koreai Maytree együttes már a zenétől is elszakadva a Windows hangeffektek felélesztésére fordította tehetségét, hogy mosolyt csaljon a megfáradt geekek arcára. Minden retró PC rajongónak melegen ajánlott sláger született...

Hirdetés

Még az USB behelyezése és eltávolítása is megkapta saját helyét a rövid produkcióban, kár, hogy csak ennyit szántak erre a témára, mert még simán végighallgattunk volna egy teljes Windows történelmet is akár emberi hangeffektek segítségével. 

Nektek hogy tetszik? Melyik a saját kedvenc Windows hangeffektetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.