Hirdetés

Vigyázz, jön a tévéfejű ember és hoz neked egy régi tévét



|

Bármennyire is furcsán hangzik a cím, ez így, ebben a formában, tényleg megtörtént nemrég. Csak tudnánk, miért?

Hirdetés

A szuperhősös filmekben a legtöbbször azért bújnak maszk mögé az álarcos hősök, hogy segítsenek az elnyomottakon, harcoljanak a bűnözés ellen, tehát valahogy az emberiség szolgálatába állítsák különleges képességeiket. A valóságban azonban minden más. Nincsenek repülő, lézerszemű, falon járó metahumánok, és aki maszkot húz, az sem a fenti magasztos okokból teszi.

Hirdetés

Jó példa erre a CNN-en nemrégiben megjelent videós hír, amely arról számol be, hogy az amerikai Virginia államban, ott is pontosabban Henrico megyében az augusztus 11-i reggel nagyon furcsán indult több mint 50 helyi lakos számára. Azza ébredtek ugyanis, hogy régi tévékészülékek várták őket saját bejárati ajtajaik előtt. Elsőre többen azt gondolták, talán a gyarekeik hozták haza az idejétmúlt masinákat, de aztán a biztonsági kamerák felvételeit visszanézve valami sokkal bizarrabb dolgot ffedeztek fel.

A CNN Twitterén meg is osztott egy ilyen felvételt, tessék szépen megnézni, és elgondolkozni a világ dolgain. Ezen ugyanis azt látjuk, hogy egy munkásoverált viselő ember érkezik a régi tévével, de a személyazonossága nem megállapítható, ugyanis a fején is egy régi CRT tévékészülék található egyfajta maszkként, vagy sisakként. Mutatjuk, tessék:

A lakosok egy része csupán szórakoztatónak tartja a furcsa kiszállítást, de mások szerint inkább ijesztő ez az egész, főleg azért, mert teljességgel megmagyarázhatatlan már maga a régi tévék kiszórása, de az agyahagyott tévémaszk okaira végképp nincs logikus ötlet.

Mindenesetre kihívták a rendőrséget, akik egyrészt elszállították a kéretlen ajándékokat, másrészt pedig keresni kezdték az illetőt, akit akár illegális szemétlerakásért illetve veszélyes elektronikai hulladék szakszerűtlen kezeléséért akár meg is bírságolhatnak. Persze ehhez meg kellene találniuk, amihez nem árt például egy személyleírás. Márpedig erről a fejről eléggé nehéz lenne használható fantomképet készíteni...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.