Hirdetés

Az ASUS ROG Zephyrus Duo olyan, mint egy űrhajó a Star Trekből



|

A ROG Zephyrus Duo második kijelzője nem csak béna partitrükk, hanem egy tényleg hasznos újítás.

Hirdetés

Az utóbbi időben a gyártók számos különböző extra megoldással álltak elő: láttunk már hajlított vagy épp átfordítható kijelzős laptopokat, illetve megjelentek a duplakijelzős gépek. Ennek a technológiának a következő lépcsőfoka lett az ASUS ROG Zephyrus Duo, amely bemutatóját először nálunk nézhetitek meg. 

Hirdetés

Az egyedi zsanérnak köszönhetően a ROG Zephyrus Duo másodlagos panelje kiemelkedik a billentyűzet síkjából, ami nem csak a betekintési szögön javít jelentősen, hanem kinyílnak alatta a légbeömlők, ez hatalmas segítséget jelent a hűtésben. A Zephyrus Duo összes többi fontos jellemzőjéről az alábbi videó mesél nektek részletesen. 

További információt ide kattintva találtok a termékről. Ha pedig a jövőben sem akartok lemaradni videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.