Hirdetés

Így lehet könnyedén megtréfálni a PC-seket



|

Mutatunk pár olyan PC-s pranket, ami nem veszélyes, de mindenképp emlékezetes.

Hirdetés

Valószínűleg nem csak mi ugrattuk már így a kollégákat, hanem ti magatok is találkoztatok PC-s tréfákkal, átverésekkel, prankekkel, minimum egy leragasztott egérbe belefutottatok már számítógépes karrieretek során. Legújabb videónkban most ilyen és ehhez hasonló tréfákat gyűjtöttünk össze.

Fontos, hogy ezek a mókák csak akkor viccesek, ha mindenki nevet, szóval semmiképp se toljátok túl a dolgot, nem az a cél, hogy a másik fél halálosan megrémüljön, és azt higgye, hogy ahogy van, mehet az egész PC-je a kukába. 

Hirdetés

Kihagytunk valamit? Írjátok meg a saját ötleteiteket lent, a kommentek között!

Ha nem akartok lemaradni a PCW és a GS videós tartalmairól, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Ez persze teljesen opcionális, de hálából végtelen jár érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.