Hirdetés

Videóban foglaltuk össze, mit tudunk eddig a Windows 11-ről



|

Hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a következő Windows, de hihető és hiteles szivárgások már most is érkeznek.

Hirdetés

Jelenlegi tervek szerint június 24-én délután mutatja majd be a Microsoft operációs rendszerének következő változatát, ami lehet, hogy ugyanúgy a Windows 10 nevet fogja viselni, mint elődje, de lehet, hogy Windows 11-nek keresztelik, éreztetve, mennyi újítást pakolnak a frissítésbe. Jelen pillanatban utóbbi tűnik esélyesebbnek, ami a korábbi tervekkel szembemegy, de nem is a név számít, hanem a tartalom.

A napokban kiszivárogtak háttérképek, fontos infók, és még az operációs rendszer egy változata is, így volt mit összefoglalnunk legújabb, rövid videónkban.

Hirdetés

Alább összesen 3 percben mesélünk arról, mit tudunk jelenleg a Windows 11-ről, milyen újítások lesznek, hogyan modernizálják a kezelőfelületet, és milyen funkciók teszik majd kényelmesebbé életünket.

Ha tetszett a videó, javasoljuk, hogy iratkozz fel a GameStar Hungary YouTube csatornára, ahol már most számos hasonló tartalom vár rád. Ha támogatnád munkánkat, megteheted a csatornataggá válással, mely exkluzív előnyökkel is jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.