Hirdetés

Philips 7.1 AV erősítő rendszer 21:9-es tévéhez



|

Szélesvásznú képhez nagy felbontású hangot ad a Philips HTR9900 házimozi erősítő

Hirdetés

Előzőleg beszámoltunk a Philips Cinema 21:9 tévékészülékről, mely igazi mozi jellegű széles vásznú képet biztosít otthon. A gyártó új hangrendszert is kínál, melyet kifejezetten ehhez a televízióhoz terveztek.

 

 

Az új mozi csomagban megtalálható a Philips HD AV rádióerősítő (HTR9900) és egy kimondottan erre a célra készült 7.1 hangsugárzó rendszer, opcióként pedig csatlakoztathatjuk hozzá a designban illeszkedő BDP9100 Philips Blu-ray lejátszót is. Az új komponenseket a Philips mind úgy tervezte meg, hogy kiegészítsék a Cinema 21:9 LCD TV-t. A HTR9900 csomagban megtalálható 4 padlón álló hangsugárzó, 2 szatellit sugárzó, egy centersugárzó és egy aktív mélysugárzó.

 

 

philips htr9900 7.1 sound system 21:9
 

 

 

A Philips HTR9900 erőteljes és megkapó hangminőséget ígér, a diszkrét A/B osztályú erősítőknek, a nyomtatott áramkörökön leegyszerűsített jelútnak és a lineáris tápegységnek köszönhetően, a gyártó szerint az új rendszer nagy teljesítményt és alacsony torzítást biztosít (7x60 W 0,08%-os teljes harmonikus torzítás mellett 4 ohm terhelésre), és olyan széles dinamika tartományt és sávszélességet, amellyel visszaadhatók a nagy felbontású hangformátumok, mint a True HD és DTS-HD 7.7.

 

 

Minden fő hangszóróban mágnes-folyadék hűtésű 18 mm-es lágy dóm szuper magas-sugárzó hivatott biztosítani a széles frekvenciatartományt. A merev, befecskendezett ásványi elemekkel töltött öntött polipropilén kónuszos középsugárzókból 2 db 10 cm-es egység dolgozik az álló dobozokban, a szatellitekben és a centersugárzóban. Minden mélyközép sugárzó merev, fröccsöntött keretbe van szerelve, amely minimalizálja a vibrációkat. Az aktív mélysugárzóban nagy kitérésű, 20 cm-es membrán dolgozik.

 

Videó forrásként a gyártó saját Philips BDP9100 Blu-ray lejátszóját ajánlja, mely az első olyan Blu-ray lejátszó, amelyen 21:9 üzemmód kapcsoló is megtalálható, és melyben felirat eltolási funkció biztosítja, hogy a képek mindig tökéletesen látszódjanak a képernyőn.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.