Hirdetés

A hétvégén neked is ott a helyed a PlayIT-en, a régió legnagyobb gamer rendezvényén!



|

A PlayIT-en többek között a PC World szerzőinek színpadi beszélgetéseit is meghallgathatod majd.

Hirdetés

Most már tényleg karnyújtásnyira van tőlünk a PlayIT Show powered by Mastercard rendezvény,  hiszen az ország és egyben a régió legnagyobb gamer-geek eseményét június 11-én és 12-én fogják a Hungexpón megrendezni. A helyszínen rengeteg kipróbálható játék, megcsodálható relikvia, valamint természetesen egy halom előadás és izgalmasnak ígérkező beszélgetés várja az érdeklődőket. 

Az elmúlt hetekben folyamatosan írtunk a különböző programokról, melyek között megtalálható - a teljesség igénye nélkül - a retro PC-k és konzolok kiállítása, a brutális csúcsgépekkel felszerelt PC Aréna, továbbá a VR-eszközök széles választéka is.

Hirdetés

A PlayIT hivatalos weboldalán ezen felül minden meghívott videós vendég és tartalomgyártó is szerepel, megtaláljátok az e-sport programok teljes palettáját, és az összes egyéb izgalmas tennivalót. A PC World csapata is kint lesz a PlayIT mindkét napján, ahol szombaton és vasárnap is 11 órakor indul a nagyszínpadon podcastsorozatunk, vagyis a Tech Szakkör különkiadása. Ezen felül testvéroldalaink, a GameStar és a Puliwood szerzői is több panelbeszélgetésben vesznek majd részt a PlayIT-en és a vele párhuzamosan zajló Budapest Comic Conon.

A rendezvény mindkét napjának teljes nagyszínpados programjáról beszámoltunk nemrég, továbbá a PlayIT Show powered by Mastercard kapcsán az összes fontosabb tudnivalót egyetlen nagy cikkben gyűjtöttük össze, a jegyárakról pedig itt találsz információt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.