Hirdetés

A nagy őszi leárazásban verhetetlen áron csaphatsz le a legújabb Windowsra és Office-ra



|

Ismét remek új akciókat kínál a Keysfan, érdemes megnézni a kínálatot.

Hirdetés

A Microsoft olyan programjait mint a Word és az Excel világszerte használják a különböző iskolák, vállalkozások. Nagyon fontosak tehát ezek a programok a diákok és a vállakozók számára is, egy élethosszig tartó Office 2021 licenc ára azonban 400 euró, ha közvetlenül a Microsofttól vásárolja meg az ember. Most azonban a Keysfan őszi akciójában a Windows- és a Mac-felhasználók már 25,98 eurótól megszerezhetik az élethosszig tartó licencet, vagyis több mint 90%-ot spórolhatnak.

A programcsomag megvásárlásával hozzáférést kapsz a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher és Access alkalmazásokhoz.

Hirdetés

Verhetetlen Office 2021 ajánlatok

Ha úgy érzed, hogy szükséged van extra biztonságra is a számítógéped, érdemes többet megtudnod a Windows 11 Próról. Az operációs rendszer frissítése jelentős biztonsági felülettel rendelkezik, olyan eszközökkel, mint az ébresztés és zárolás, a Bitlocker eszköztitkosítás és a biometrikus bejelentkezés. Győződj meg viszont arról is mindenképp, hogy számítógéped kompatibilis, mielőtt megpróbálnád a frissítést.

Limitált Windows 10 és 11 ajánlatok

Programcsomagok 62%-os kedvezménnyel - kuponkód: BKS62

Windows 50%-os kedvezménnyel - kuponkód: BKS50

További szoftverek

A Keysfan számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysfanról, akkor nem csak a Keysfan webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.