Hirdetés

Black Friday alkalmából ingyen Windows 10 jár az akciós Office mellé!



|

Az év végi vásárlás ünnepét a GoDeal24 webáruház igazán különleges ajánl-okkal várja, érdemes sietni, amíg a készlet tart: a padlóra küldött árak mellé egy egyet fizet, kettőt kap akció is indult!

Hirdetés

A Black Friday már jó ideje ismert fogalom világszerte, az Amerikából indult "vásárlási ünnep" évek óta megszokott Európában, így Magyarországon is. A karácsonyi vásárlási szezont megnyitó napon a kereskedők akciókkal és hatalmas leárazásokkal kedveskednek, de a GoDeal24 Black Friday akciója nem csak egy napon át tart, hanem mostantól a készlet erejéig! A Microsoft szoftvereket értékesítő webáruházban az akciós időszakban "egyet fizet, kettőt kap" akció is elérhető, de akár féláron vásárolhatunk Windows 10-et és 55 százalékos kedvezménnyel egyéb Microsoft szoftvereket.

Hirdetés

Az alábbi példáknál érdemes az egyes ajánlatokra kattintani, Az ajándék Windows 10-et kínáló linkeknél nem kell mást tenni, mint az akciós árat kifizetni, és mindenféle egyéb kuponkód nélkül, automatikusan jár a kiválasztott Office mellé a Windows 10 aktiváló kódja. A további akciós termékeknél pedig a feltüntetett kuponkódot akkor kell alkalmazni, miután a Kosárba tettük a terméket - amikor megtekintjük a Kosár tartalmát, a megfelelő mezőbe tudjuk beírni a kuponkódot, és máris levonódik az extra kedvezmény, ezután lehet továbbmenni a fizetéshez. Nézzük tehát az egyes akciókat kategóriánként!

Egyet fizet, kettőt kap: ajándék Windows 10 az Office mellé

Windows 10 kiadások féláron

Az amúgy is akciós árú Windows 10 verziókból további 50% kedvezményt lehet elérni az EGD50 kuponkód használatával, Az alábbi példákban már a kuponkód alkalmazása utáni ár látható:

55 százalék kedvezmény Microsoft szoftverekre

A GoDeal24 Black Friday akciójában az alábbi Office kiadások és Office+Windows csomagokból az EGD55 kuponkóddal 55% kedvezményt lehet levonni:

Miért válaszd a GoDeal24-et?

A GoDeal24 elismert szoftver-webáruház, amelyben nagyon könnyű vásárolni, a fizetés után a termékek aktivációs kulcsa e-mailben érkezik. Ezután csak le kell tölteni az adott szoftver telepítőcsomagját a Microsoft megfelelő aloldaláról és az installálási folyamat közben, vagy az első használatkor a felugró ablakban beírni a kapott karaktersort. A Windows 10 Pro-t itt, az Office 2016 Pro Plus-t itt, az Office 2019 Pro Plus telepítőjét pedig itt lehet megtalálni. Bármilyen kérdéssel vagy problémával a GoDeal24 vevőszolgálatához kehet fordulni, amelyet a service@godeal24.com címen lehet elérni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a GoDeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.