Hirdetés

Egy új Windows 10 vagy Office megkönnyíti az iskolakezdést



|

Hamarosan újra megfelelő számítógépekkel felvértezve kezdhetik meg az oktatást a diákok.

Hirdetés

Szeptemberben ismét visszatér a régi kerékvágás szerint az oktatás, megfelelően felszerelt számítógépekre viszont nem csak a karanténidőszak alatt volt szükséges a diákoknak.

A GoDeal24 legújabb akcióinak köszönhetően most egyszerűbb lesz az iskolakezdés, remek áron lehet lecsapni egy halom különböző Windows vagy Office ajánlatra. 

Hirdetés

A legjobb ajánlatok egy helyen

A GoDeal24 nagy évközi akciójában most egy halom fontos szoftver szerezhető be kedvezményes áron. Windows 10 operációs rendszerek vásárolhatók hatalmas kedvezménnyel. Ezekhez az ajánlatokhoz semmiféle kupont nem kell felhasználni.

Akciós termékek 45%-os kedvetménnyel

Az alábbi szoftvereket is 45%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a GoDeal24 nagy nyári akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az EBS45 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

További 60%-os kedvezmények

Az alábbi szoftvercsomagokra 60%-os kedvezményt kap bárki, aki használja a vásárlás során az EBS60 kuponkódot. Kár lenne lemaradni erről a remek lehetőségről!

Egyéb kedvezményes szoftverek

Nem árt néhány extra programot is használni annak érdekében, hogy az ember számítógépe mindig biztonságos, és rendesen optimalizált maradjon. Az alábbi szoftverek ebben is segítenek.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a GoDeal24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.