Hirdetés

Ennél olcsóbban nem találsz Windows 10-et és Office-t!



|

Készülj az őszre legális szoftverekkel: a KeysOff webáruházban Windows 10 már 3000 forint környékén kapható!

Hirdetés

A KeysOff webáruház legális szoftverlicencekkel kereskedik, és folytatódik nyári akciójuk, amelyben számottevő kedvezménnyel vásárolhattok Microsoft szoftvereket. Az akció sztárja természetesen a Windows 10, amely a Windows 7 és 8 legjobb tulajdonságait modern funkciókkal és biztonsággal párosítja.

Hirdetés

Keysoff.com csábító ajánlatokkal vár titeket, de segítünk egy kicsit, hogy még jobban járjatok az alábbi kuponokkal.

Különleges kedvezmény Windows 10-re

Spórolj 42%-kal többet az Eks42 kuponkód beváltásával, mellyel az alábbi árakat érheted el:

Extra Microsoft Office 2016 ajánlatok

57%-ot faraghatsz le az Office 2016 és az ezt tartalmazó csomagok árából, ha a Keysoff.com-on az Eks57 kuponkódot aktiválod!

Más Microsoft Office variációk 55%-kal olcsóbban!

Ha az Office 2019 vagy az Office 365 jobban vonz, ezek az ajánlatok lehetnek csábítóak számodra (használd az Eks55 kódot!):

Az ajánlat nem a PC World, hanem a KeysOff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.