Hirdetés

Extra olcsón szerezhetsz Windows vagy Office szoftvereket ebben a karácsonyi leárazásban



|

Most különösen megéri Windows 11-re frissíteni vagy megvenni az Office 2021 Prót.

Hirdetés

A Microsoft a közelmúltban hivatalos közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy 2023. április 11-én megszünteti az Office 2013 támogatását, és a továbbiakban nem ad ki biztonsági frissítéseket. Az Office 2013 felhasználói előtt két út áll: frissítenek a Microsoft 365-re vagy az Office 2021-re. A Microsoft 365 használatához előfizetés szükséges, az Office 2021 pedig egyszeri vásárlás után állandóan használható. Az eredeti és olcsó Windows és Office termékkulcsok vásárlásához továbbra is a digitális licenckulcsok online áruháza, a Keysworlds az egyik legjobb megoldás.

A Keysworlds karácsonyi akciója alatt a Windows 10 Pro csak 8,10 euróba kerül a hozzá tartozó a kedvezménykód használata után, ami 52%-os kedvezményt biztosít. Ha nem a frissítés mellett gondolkodsz, akkor most a legújabb Windows 11 Pro rendszert is megveheted mindössze 13,89 euróért! A legújabb extrém olcsó ajánlat pedig az Office 2021 Próhoz kapcsolódik, ezt ugyanis PC-nként már 14,22 euróért megszerezheted.

Hirdetés

Office csomagok 58%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF58

 

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

 

Az Office és Windows csomagok mellett a Keysworlds számos más hasznos szoftvert is értékesít. 

További szoftverek

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.