Hirdetés

Ezek a programok várnak a Budapest Comic Con színpadjain



|

Mutatjuk a pontos beosztást, így biztosan nem maradtok le semmi számotokra fontosról.

Hirdetés

Vészesen közeledik a képregények, filmek és sorozatok kedvelőinek hosszú ideje várt ünnepélye, vagyis a most először megrendezésre kerülő Budapest Comic Con, ami június 11-én és 12-én vár minden érdeklődőt a Hungexpón. Az elmúlt hetekben részletesen beszámoltunk arról, hogy egészen pontosan milyen programokra lehet számítani a rendezvényen, most pedig már tényleg itt az ideje annak is, hogy bemutassuk a színpadi beosztásokat is. Az alábbi képes táblázatokból kiderül, mire lehet számítani a nagyszínpadon, illetve a cosplay színpadon.

Nem szabad egyúttal azt sem elfelejteni, hogy aki BCC jeggyel vagy bérlettel érkezik, az szabadon átmehet a PlayIT Show powered by Mastercard területére szombaton és vasárnap is.

Hirdetés

Íme a nagyszínpad teljes programja a rendezvény mindkét napján:

A cosplay színpad programja pedig így fog alakulni:

A Budapest Comic Con programjait folyamatosan jelentik be a hivatalos weboldalon, ide érdemes ellátogatni a további részletekért. A rendezvény teljesen készpénzmentes!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.