Hirdetés

Ha most veszel új Office-t, Windows jár mellé ajándékba



|

A Keysworlds nagy húsvéti akciójában Windows 10 és Windows 11 operációs rendszerek járnak az Office programcsomagok mellé.

Hirdetés

Közeleg a húsvét, az ünnepekre pedig a Keysworlds természetesen újabb akciókkal készül. Az Easter Sale ráadásul már el is indult, melynek keretein belül az eredetileg 439,99 eurós Office 2021 Professional csak 42,11 euróba kerül, ráadásul jár még mellé egy ajándék Windows 10 is!

Maga a Windows 10 is döbbenetesen alacsony áron, már akár 7,10 euróért megvásárolható az Edo52 kuponkód használatával (részletek alább). Külön érdemes lehet egyébként szétnézni az összes hasznos rendszerszoftver között, ezekre vonatkozóan is érkeztek akciók - ilyenek például az iObit programok. 

Hirdetés

Ajándék Windows az új Office-od mellé

Vásárold meg az alább Office programcsomagok valamelyikét a felültetett áron (extra kuponkód nem szükséges), és máris a tiéd lesz egy ajándék Windows 10 Professional vagy Windows 11 Pro teljesen ingyenesen.

Egyéb szoftverek

Az alábbi akciók esetében nem szükséges semmiféle kód felhasználása.

További ajánlatok 

52%-os Windows kedvezmények

Ezek a Windows szoftvereket 52%-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Edo52 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

58%-os Office akciók

Ezeknél az ajánlatoknál is a Ebf58 kuponkódot kell használod.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.