Hirdetés

Házválasztás okosan - segítünk megtalálni PC-d tökéletes köntösét



|

Ahány felhasználó, annyi igény és konfiguráció, ám a gépépítés vagy -fejlesztés egyik sarkalatos pontja kiválasztani a megfelelő PC-házat. A dizájn és a felszereltség előtt a méret a legfontosabb paraméter - ebben segítünk eligazodni.

Hirdetés

Sokszínűsége mellett nagyfokú kompatibilitása miatt él és virul a PC ma is. Az egyik legrégebbi szabvány, az ATX alapvetően meghatározza egy asztali számítógép méreteit, bővíthetőségét és tudását.

Pontosabban utóbbi már nem teljesen igaz: míg öt-tíz éve kis méretű gépet választva kompromisszumokkal kellett számolni, addig ma már egy mini-ITX-es ház is rejthet hardcore gamer konfigurációt.

Hirdetés

Ha te is olyan gépet szeretnél, ami kicsi, erős, és még jól is néz ki, akkor a Cooler Master MasterBox NR200P házat (34 900 Ft) vésd fel bevásárlólistádra. Az edzett üveg oldallappal szerelt, feketében és fehérben is elérhető mini-ITX modell kiváló szellőzésű, és odabent egy 280 mm-es AIO vízhűtőrendszer, valamint egy 330 mm hosszú csúcskategóriás videokártya is elfér, amelyet ráadásul akár vertikálisan is beszerelhetsz - ehhez minden szükséges kiegészítőt megkapsz.

Ha eggyel nagyobb méretben gondolkozol, és szeretnéd elkerülni a filléres bazári világítást, akkor a Cooler Master MasterBox TD500 ARGB (31 500 Ft) lesz számodra a befutó. A különleges MasterBox dizájnnak köszönhetően a légáramlást az előlapi ventilátorok garantálják, az oldalsó üvegborítás mögé pedig érdemes további, szintén világító komponenseket beszerezned. A profi stílust az fogja megadni, hogy a TD500 ARGB teljes egészében támogatja a címezhető RGB-világítást (ARGB), így komplex, az összes komponensedet érintő fényjátékokat tudsz beállítani.

Ha pedig az abszolút non plus ultra házba szeretnél egy ütős konfigurációt beszerelni, válaszd a Cosmos család C700M modelljét (165 990 Ft). Az egyedi előlapon rengeteg csatlakozó vár, az ívelt, átlátszó oldallap mögött pedig egészen különleges, akár egyedi igényeidnek megfelelő elrendezést is kialakíthatsz, hogy a kábelek ne látszódjanak, csakis a dizájnos csúcskomponensek kápráztassák el a gép csodájára járó ismerőseidet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.