Hirdetés

Hihetetlenül olcsón lehet Windows 10-et vásárolni ebben a boltban



|

Verhetetlen áron csaphatsz le új Windows és Office szoftverekre.

Hirdetés

Túl lassú az operációs rendszered? Ideje lenne frissíteni? MI sem egyszerűbb a Keysoff.com folyamatosan megújuló szoftverakcióinak hála. A kedvezményes áron kínált termékek között akár 7,22 euróért találhatsz Windows 10-et. Ha esetleg a barátaidnak és családtagjaidnak is új Windowsra lenne szüksége, akkor vásárolj és spórolj még többet, így akár 5,61 euró is lehet Windows 10 darabja.

A legújabb Office 2021 Professional pedig csak 14,44 euróba kerül. A Labor Day Sale nevű új akcióban mindezeken túl egy halom egyéb hasznos szofvert is vehetsz,, mint az Ashampoo PDF Pro 3, az IObit Driver Booster 9 Pro, vagy a MacBooster 8 Lifetime Subscription, amikre akár 90%-os kedvezmény is járhat.

Hirdetés

A legjobb ajánlatok, kuponkód nélkül

További ajánlatok>>

Hasznos szoftverek

További ajánlatok>>

Windows 50%-os kedvezménnyel - kuponkód: ESL50

Szoftvercsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: ESL60

Még több Office ajánlat>>

Még több szoftvercsomag>>

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a sservice@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.