Hirdetés

Hogy teljesítenek a Redragon perifériák? Elmondjuk!



|

Már a díszítés és névválasztás is menő a Redragon perifériáinál, de a cukormáz mögött minőségi megoldások is lapulnak. Összeállítottuk kedvenc, ütős szettünket.

Hirdetés

Sokan próbálkoztak már a "dögös név, sok RGB LED és gamer külső" recepttel, de a végeredmény több ízben is elkeserítő lett. Két hozzávaló ugyanis hiányzik: a minőségi alapanyag és a megfelelő technológiai megoldások. A Redragon gyártója 1996 óta tervez és gyárt perifériákat, jelenleg is ott van a kínai gamer perifériagyártók TOP5-ös listáján, és nem feledkezett meg a minőségről. Összeválogattunk három eszközt, ami asztali PC és gamer notebook mellé is ideális szett.

Hirdetés

Gyorsan, pontosan, hangosan

Kezdjük mindjárt az Amsa Pro (K592) billentyűzettel (27 800 Ft), ami speciális, opto-mechanikus megoldást használ a még gyorsabb és precízebb kapcsolás érdekében. A V-optical kék kapcsolókat könnyű lenyomni, a válaszidő mindössze 0,2 ms, és a speciális felépítés, valamint RGB-háttérvilágítás ellenére is sikerült elérni a por- és vízállóságot. Világítás a két oldalélre is jutott, emellett a masszív készülékház és a 100 millió leütésre hitelesített kapcsolók is szavatolják a hosszú élettartamot. A teljes makrózhatóságról sem kell lemondanod, extraként pedig 8 kiegészítő kapcsolót találsz a dobozban, így a leggyakrabban használt gombok taktilis tulajdonságát hajszálpontosan személyre szabhatod.

A billentyűzet elválaszthatatlan társa az egér, amelyből az ujjakat kényelmesen támasztó Sniper M801-et (18 499 Ft) választottuk. Az RGB-világítás ezúttal is adott, ám az M801 igazi különlegessége, hogy vezetékkel és vezeték nélkül egyaránt használható - utóbbi esetben akár 70 órán át. Ehhez 16 ezer dpi-s szenzor tartozik, a kilenc gomb funkcióit pedig részletekbe menően beállíthatod, akár komplex makrók rögzítésével is. A beállításokat 5 profilba szervezheted, Type-C vezetékes módban pedig automatikusan tölti is akkumulátorát az egér.

Harmadikként a hangzásra érdemes fókuszálni, hogy ne a laptopba vagy a monitorba integrált hangszórók harmatos hangzására kelljen hagyatkoznod. A kényelmes, memóriahabos párnákkal bevont ovális kagylókba 50 mm-es hangszórót rejtettek a H710 (23 999 Ft) esetében, kapsz távirányítót és 7.1-es térhangzást is aktiválhatsz. A piros-fekete színű, természetesen sárkányjellel díszített fejhallgató ráadásul multiplatformos, így PC-vel, PlayStationnel és Nintendo Switch-csel is kompatibilis.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.