Hirdetés

Kezdd a 2023-as évet egy akciós Windows vagy Office szoftverrel!



|

2023-ban is világbajnok akciókkal jelentkezik a Keysworlds csapata.

Hirdetés

Az új év remek alkalom lehet arra, hogy extra kedvezményekkel szerezzétek meg a legnépszerűbb szoftvereket. Erre pedig kiváló lehetőséget biztosít a Keysworlds.com, ahol egy csomó Office és Windows ajánlat között lehet válogatni. A Keysworlds New Year Sale nevezetű akció során a Office 2021 Professional például csak 26,25 euróba kerül, míg az öt PC-s kombó esetében darabja csak 13,85 euróra jön ki.

A Windows 10 Pro kedvezményes ára mindössze 7,35 euró, két kód vásárlása esetén pedig darabja csak 6,22 euróba kerül. Windows 11-et is lehet például szerezni 10,45 euróért.

Hirdetés

Limitált Office ajánlatok 13,88 eurótól

Limitált Windows 10 és Windows 11 ajánlatok

Programcsomagok 58%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF58

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További szoftverek

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.