Hirdetés

Lépd át a virtuális valóság határát a 2022-es PlayIT Show-n!



|

Természetesen a VR-eszközök sem maradhatnak ki a PlayIT Show powered by Mastercard felhozatalából.

Hirdetés

Vészes gyorsasággal közeledik a PlayIT Show powered by Mastercard, az ország legnagyobb gamer rendezvénye, ahol a geek világ minden szegletének szerelmese megtalálja majd a számára leginkább izgalmas programokat, műsorokat, előadásokat.

A 2022. június 11-én és 12-én megrendezésre kerülő PlayIT Show-n VR-eszközökből sem lesz hiány, szóval ha valaki ki szeretné próbálni ezeket a headseteket, akkor mindenképpen érdemes a Hungexpo felé venni az irányt ezeken a napokon!

Hirdetés

A helyszínen bárki szabadon kipróbálhatja majd a legmodernebb VR-eszközöket, de természetesen segítséget is kapnak majd azok, akik csak most ismerkednek a virtuális valósággal, az animátorok gondoskodnak majd arról, hogy mindenkinek teljes legyen a VR-élménye.

A PlayIT Show powered by Mastercard kapcsán az összes fontosabb tudnivalót egyetlen nagy cikkben gyűjtöttük össze, a jegyárakról pedig itt találsz információt. A K&H-nak köszönhetően extra kedvezményes jegy is váltható a rendezvényre, ennek részletei szintén a linken olvashatók!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.