Hirdetés

Nyakunkon az iskolakezdés, itt az ideje lecsapni egy akciós Windows vagy Office csomagra



|

A Godeal24 legújabb ajánlatai között még az iskolakezdés előtt érdemes szétnézni.

Hirdetés

A Microsoft Office 2021 Professional Plus egy átfogó irodai szoftver, ami olyan hasznos programokkal, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, vagy az Outlook nem csak a munka világában, hanem a tanuláshoz is hatalmas segítséget jelent. Ugyanez igaz az Office 2021 Pro csomagra is, mely segítségével a felhasználók gyorsabban végezhetik el a különböző iskolai feladatokat.

Közeleg az iskolakezdés, így remek hír, hogy a Godeal24 korlátozott ideig tartó Back to School Sale akciót indít. Az Office 2021 Professional például ezen akció keretein belül mindössze 24,25 euróba kerül, míg Windows 10 ára mindösszesen 7,25 euró. Ezek a szoftverek egyszeri vásárlás után egy életen át használhatók. A Godeal24 az Office 2016-ot, 2019-et és további Microsoft termékeket is hihetetlenül alacsony áron kínálja, így ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy már most beszerezd az alábbi listán található szoftverek valamelyikét.

Hirdetés

Verhetetlen Godeal24 ajánlatok 

Többkulcsos ajánlatok

Programcsomagok 62%-os kedvezménnyel - kuponkód: GG62

Windows és Office 50%-os kedvezménnyel - kuponkód: GG50

További szoftverek

Itt még több szoftvert találsz>>>

A Godeal24 számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Godeal24akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.