Hirdetés

Nyáron elolvadtak a Windows 10 és Office árai, íme a fantasztikus akciók!



|

Távmunkázol? Már a gyerekek őszi iskoláztatására készülsz? Vagy még nyaralni mész, de oda is viszed a laptopot? Akkor ez a nyári akció neked szól: már 3000 forint környékéért vehetsz legális Windows 10-et, de az Office árai is a mélyben vannak!

Hirdetés

Még a nyár kétharmada sem telt el, de most indul igazán egyszerre minden: az esős, hideg nyitás után talán most sikerül egy kicsit elmenni pihenni valahová - de persze ilyenkor is nálunk van a laptop szórakozáshoz, kommunikációhoz, de közben már a gyerekek iskolakezdésére is rá kell készülni, és persze sokaknál tovább pörög a távmunka. Érdemes tehát úgy nekikezdeni ennek az időszaknak, hogy legális operációs rendszer és irodai szoftvercsomag van a gépen. Ez pedig a Keysworld webáruház fantasztikus nyári akcióival és kuponjaival a lehető legolcsóbban megoldható!

Hirdetés

Frissítő, 50% kedvezmény a nyári melegben

Az alábbi termékek vásárlásakor használd az Emxb50 kuponkódot, amivel a már amúgy is nagyon olcsó árak felét eltüntetheted:

Office szoftverek és szoftvercsomagok 40%-kal olcsóbban!

Ha az Emxb40 kuponkódot használod, az alábbi Office kiadások, valamint Windows 10 + Office csomagok árából kaphatsz 40 százalék engedményt:

38% kedvezmény további szoftverekre!

És itt még nincs vége: az Emxb38 kuponkód beváltásával 38%-ot spórolhattok az alábbi programokon, így akár az árfolyamtól függően 3000 forint környékén lehet például legális Windows 10 a gépen!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.