Hirdetés

Ez a gaming workshop lehet a belépőd az egyik legjobban fizető szakmába



|

Most ingyen kiderítheted, jó lennél-e az egyik legmenőbb, külföldön is keresett szakmában.

Hirdetés

Érdekel a videojátékok világa, és esetleg még arra is kíváncsi vagy, hogyan készülnek kedvenc játékaid, és mivel foglalkoznak a játékfejlesztők, a programozók? Ha igen, akkor most szombaton, egy ingyenes eseményen próbára teheted magad és kiderítheted, érdemes-e erre a pályára lépned.

Olvasóink közül több százan döntöttek úgy tavaly, hogy - akár a jelenlegi munkájuk mellett is - jelentkeznek egy pár hónapos képzésre, és IT karrierbe kezdenek. A PROGmasters most újra elindítja legnépszerűbb tanfolyamait, melyekre teljesen kezdőként is bárki jelentkezhet, és az idén végzők 3-6 év múlva már átlagosan bruttó 1 millió forintnál is többet kereshetnek.

Hirdetés

Tedd próbára magad a szombati gaming workshopon!

A PROGmasters most szombaton egy ingyenes gaming workshop keretein belül bizonyítja, hogy a játékhoz hasonló élményeket ad a programozás is. A gép előtti flow élmény például gamerként és programozás közben is képes magával ragadni az embert, arról nem is beszélve, hogy játékosként és programozóként is hasznos, ha könnyen átlátod a rendszereket, nyitott vagy a kooperációra, és gyorsan és pontosan teljesíted a kihívásokat. 

Ha egy remekül fizető IT karrierre vágysz, akkor a most szombaton 9-től 15 óráig tartó Code&Game játékfejlesztő WorkShopon téged is vár a PROGmasters csapata. Itt nemcsak a PROGmasters népszerű pizzáit kóstolhatod meg, hanem a mentorok segítségével magába a programozásba, egészen pontosan a játékfejlesztésbe is belekóstolhatsz.

Ha szombaton kedvet kapsz a programozáshoz, két úton indulhatsz el, és akár már idén ősszel munkába állhatsz junior programozóként:

  • Ha még egyáltalán nem tudsz programozni, akkor a Java Start programozás tanfolyamot vagy a Python One alapozó képzést érdemes választanod, hiszen ezeken valóban a nulláról indulva sajátíthatod el a legkeresettebb programnyelvek alapjait. Itt egyébként az AI programozásba és a Data Science-be is bele lehet kóstolni. Akik pedig a fenti két képzés bármelyikét elvégezve egy éven belül elkezdik a következő pontban szereplő képzések egyikét, azok az utóbbiak díjából akár több százezer forint kedvezményt kaphatnak.
  • Ha már rendelkezel alapvető programozói tudással, rögvest beleugorhatsz az állásgarancia-lehetőséget kínáló, akár online, munka mellett is végezhető, 3-7 hónapos programozó képzések egyikébe. Itt frontend, backend vagy full-stack képzések közül válogathatsz és ha ezek egyikét elvégzed, akár már 2024-ben álláshoz juthatsz, például a PROGmasters több mint 100 partnercégének valamelyikénél.

Csütörtökön még a nyílt napra is nézz be!

Ha esetleg további kérdéseid is lennének, akkor mindenképp érdemes részt venned a szintén ingyenes online nyílt napon most csütörtökön 18 órakor. Itt a PROGmasters mentorai részletesen mesélnek az említett képzésekről, az elhelyezkedési lehetőségekről, illetve találkozhatsz azokkal is, akik már elvégezték a korábbi tanfolyamokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.