Hirdetés

Ez a gamer szett minden igényedet teljesíti



|

Egy csapásra gamergépet varázsolhatsz szinte bármelyik PC-ből - legalábbis a perifériádon nem fog múlni, hogy te legyél a csataterek hőse.

Hirdetés

Drága mulatság egy asztali PC vagy gamernotebook, ráadásul a gép megvásárlásával még nincs vége a költekezésnek: ha szeretnéd kényelmesen és hatékonyan is használni, megfelelő perifériákat is be kell szerezned. Sajnos, akár a tápegységek esetében, itt is sokan igyekeznek spórolni, méghozzá úgy, hogy a beszerezhető legolcsóbb, 1-2 ezer forintos klaviatúrát és egeret választják, egérpaddal nem vesződnek, és a fejhallgató helyett is beérik a monitorba vagy laptopba integrált csipogóval.

Pedig ha egy kicsit alaposabban körülnézel, kiváló szettre bukkanhatsz: a Redragon S101-BA szett komplett megoldást kínál minden perifériaigényedre, ráadásul barátságos ára ellenére a hasznos kényelmi funkciókról sem kell lemondanod.

Hirdetés

Gamernotebook esetében sokan letesznek a kiegészítő billentyűzet megvásárlásáról, pedig csak a nagyon drága laptopokkal kapsz elfogadható minőségű tasztatúrát. Egeret már többen választanak, hiszen touchpadon játszani mondjuk egy FPS játékot teljességgel lehetetlen. A Redragon S101-BA szett (18940 ft) fő eleme a teljes méretű billentyűzet, amely természetesen magyar szitázású, és az elmaradhatatlan RGB-világítás sem maradt ki. Ezt gyorsbillentyűkkel szabályozni is tudod; ha nem tetszenek a sokszínű hivalkodó világítási effektek, választhatsz visszafogottabb profilt is. A billentyűzet membrános, így csendes és némiképp még fröccsenésálló is. Felül, középen a Redragon sárkánya díszeleg, tőle két oldalra pedig hasznos gyorsbillentyűk kerültek, amelyekkel a Windows megfelelő funkcióit tudod azonnal meghívni.

A szintén piros-fekete színkombinációban készült egér nagy méretű főgombokkal és gumírozott görgővel van felszerelve, a görgő alatt pedig ott találod a dpi-állító gombot, hogy valós időben tudd változtatni az érzékenységet. Az ergonomikus egér jól illeszkedik a tenyérbe, oldalfalai csúszásgátló bevonatot kaptak, hossza épp kellemes, bal oldalt pedig két gyorsbillentyű is várja hüvelykujjadat.

Hogy a pontossággal és gyors pozicionálással se legyen gond, egy Redragon-mintás, varrt szegélyű, selyemmel szőtt, vízlepergető egérpad is lapul a csomagban, ezáltal az egér talpának idő előtti koszolódását is megakadályozhatod.

A szett része a Garuda headset is, amely az ovális kialakítású bal fülkagylóból lenyitható mikrofont kapott. Itt nincs világítás, ám a termetes hangszóróknak hála erőteljes hangzást élvezhetsz, ami játékokhoz ideális. A fejhallgató a huzamosabb viselés során sem válik kényelmetlenné, amiről a fülkagylók méretes, memóriahabos párnái és a szintén kellemesen puha pánt gondoskodnak. A géphez kábellel kapcsolódó headset in-line távirányítót is kínál, amivel hangerőt könnyedén tudod szabályozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.