Hirdetés

Részt vennél a Budapest Comic Con-on? Találd meg a neked legjobb jegyet!



|

Többféle konstrukcióban vásárolhatók Budapest Comic Con jegyek és bérletek, amikkel ráadásul a PlayIT Show-ra is át lehet nézni.

Hirdetés

Hosszú halasztás után idén nyáron végre tényleg megrendezésre kerül a Budapest Comic Con, az ország eddigi legnagyobb képregényes és geek találkozója. 2022. június 11-én és 12-én a Hungexpo felé kell vennie az irányt azoknak, akik nem akarnak lemaradni erről a nagy szabású összejövetelről.

A rendezvényre többféle napijegy, bérlet, illetve kiegészítő jegy vásárolható, az alábbiakban segítünk köztük eligazodni. Nagyon fontos külön is kiemelni, hogy a Budapest Comic Con jegyekkel az ugyanezen a két napon, és szintén a Hungexpo területén megrendezett PlayIT Show powered by Mastercard is látogatható. 

Hirdetés

A szombati és a vasárnapi Budapest Comic Con napijegy 6500 forintba kerül elővételben, a helyszínen 10 500 forintot kell fizetni értük, így érdemes időben belépőt váltani. A jegyek belépést biztosítanak magára a rendezvényre délelőtt 10 órától, látogatható velük a PlayIT Show (az adott napon), továbbá jár még hozzájuk egy-egy Budapest Comic Con poszter és kitűző. 

A teljes hétvégére, tehát szombatra és vasárnapra szóló normál bérlet elővételben 11900 forintba, a helyszínen pedig 19000 forintba kerül. Természetesen ez is a napijegyekhez hasonló lehetőségeket biztosítja, vagyis belépést a rendezvényre mindkét napon 10 órától, valamint átjárást a PlayIT Show-ra, illetve ajándék posztert és kitűzőt. 

A Budapest Comic Conra több világsztár is ellátogat, velük pedig közös fotót készíthetnek a látogatók, vagy aláírást kérhetnek tőlük, ha megvásárolják az ezekhez tartozó upgrade jegyeket. A gyakorlatban mindez úgy működik, hogy minden hírességhez tartoznak fotós és dedikáló upgrade jegyek, melyeket külön kell megvásárolni. Ha például valaki John Rhys-Daviesszel akar egy közös fotót készíteni a szombati napon, akkor normál belépője mellé az ehhez tartozó extra kiegészítőt kell megvennie.

Az upgrade jegyek árazása vendégenként elérő, ezen az oldalon megtalálhatóak a pontos összegek, illetve minden további információ is. Az upgrade jegyek birtokosai már reggel 9-től beléphetnek a rendezvényre. Tartsátok észben: ezek a fotós és dedikáló kiegészítő jegyek csak limitált darabszámban érhetők el, és kizárólag elővételben lehet rájuk lecsapni!

Minden további információ a rendezvényről megtalálható a Budapest Comic Con hivatalos oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.