Hirdetés

Ütős Windows és Office akciókkal indul a 2024-es év



|

A Keysworlds ismételten elhozott nektek egy halom remek ajánlatot, érdemes közöttük válogatni.

Hirdetés

Új számítógépet kaptál az ünnepek alatt? Akár egy új gép díszeleg a szobádban, akár egy régebbi vasba szeretnél most új életet lehelni, elengedhetetlenek lesznek ehhez a Microsoft Office-alkalmazások. Éppen ezért remek hír, hogy a Keysworlds újévi akciójában nagyon sokat spórolhatsz akár Microsoft Office, akár Windows operációs rendszer vásárlása esetén. Például a Microsoft Office 2021 Professional - a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, Teams és OneNote programokat tartalmazó - élethosszig tartó licencét most 27,98 €-ért szerezheti be (a normál ár 288 €).

Ezért az árért egy élethosszig tartó licencet szerzel, amit azonnal le is tudsz tölteni, az ingyenes ügyfélszolgálat pedig minden kérdésed kapcsán rendelkezésedre áll. Most viszont következzenek maguk az akciók! 

Hirdetés

Programcsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF60

 

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

 

 

További akciók

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PCW, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.