Hirdetés

Valentin-napi kedvezmények: döbbenetesen olcsó Windows és Office szoftverek



|

A Keysworlds legújabb akciói között mindenki megtalálja a számára leginkább hasznosat.

Hirdetés

A Microsoft január 31-én leállítja a Windows 10 digitális licenceinek árusítását, innentől kezdve hivatalosan csak a Windows 11 digitális értékesítését biztosítja. Ha tehát a valaki digitális licencet akar vásárolni a Windows 10 rendszerhez, azt csak harmadik féltől lehet beszerezni.

Erre remek lehetőséget biztosít a Keysworlds Valentine's Day Sale, vagyis egy új Valentin-napi akció, melyben Windows 10 Prót már akár 7,35 euróért lehet vásárolni, 2 PC-s Windows 10 Pro csomag esetében pedig a szoftverek darabja csak 6,22 euróba kerül. Fontos azt is megjegyezni, hogy 2025. október 14-ig a Windows 10 továbbra is megkapja a biztonsági frissítéseket, zökkenőmentes használata tehát biztosított.

Hirdetés

Limitált Windows 10 ajánlatok 

Limitált Windows 11 ajánlatok

Limitált Office ajánlatok 

Programcsomagok 58%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF58

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További szoftverek

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.