Hirdetés

Várd az őszt a legolcsóbb Windows 10 és Office akcióval!



|

Készülj fel az új tanévre és az otthoni munka folytatására legális, de mindenki másnál olcsóbb szoftverekkel, mutatjuk, hogyan szerezheted be őket.

Hirdetés

A Windows 10 folyamatos frissítésekkel egyre sokoldalúbb és biztonságosabb operációs rendszerré válik, és szinte elengedhetetlen kellék minden felhasználó számára egy Office csomag is, hogy legyen mivel szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, prezentációkat létrehozni, levelezni és így tovább. Persze, ha a legtöbb webáruházban körbenézünk, elég húzós árakat láthatunk, ami eltántoríthat a vásárlástól - ezért ajánljuk a Keysworlds webáruház hihetetlen akcióit.

Hirdetés

A már eleve padlóközeli árakból az alábbi kuponkódokkal további kedvezményeket lehet kapni: csak válaszd ki a szoftvert, amit megvásárolnál, és a fizetés előtt, a kosár tartalmának megtekintésekor írd be a kódokat a megfelelő helyre, ezután máris a kedvezményes árat kell csak fizetned. Mutatunk pár példát.

Nagy engedmény Windows 10-re és Windows+Office csomagokra

Ha az Esp40 kódot írod be az alábbi opciók vásárlásakor, az itt felsorolt árakon szerezheted be őket:

Még tart a féláras nyári Office vásár!

Az alábbi Office 2019 kiadásokra, valamint Windows 10 és Office 2019 csomagokra az Esp52 kuponkóddal kaphatsz 52% kedvezményt:

Beéred Office 2016-tal? Erre is jár 52%!

Az Office eggyel korábbi változatának árait szintén több mint felére csökkentheted az Esp52 kuponkóddal:

Egyszerű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél kifejezetten egyszerű a legális termékkulcsok beszerzése. A kuponkódok beírása és a bankkártyás vagy PayPal segítségével intézett fizetés után e-mailben kapod a termékkulcsot. A telepítéshez elég letöltened a Microsoft hivatalos weboldalairól a szoftvereket (a Windows 10-et itt, az Office 2016 Pro Plus verziót itt, az Office 2019 Pro Plus-t pedig itt), majd amikor telepítés közben a termékkódot kérik, írd be, amit e-mailben kaptál. Ezután máris teljeskörűen használható a Windows illetve az Office.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az support@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.