Hirdetés

Verhetetlen áron szerezhetsz most Windows 10 Prót



|

Érdemes alaposan átnézni a Keysworlds évközepi nagy akciós listáját.

Hirdetés

A Keysworlds továbbra sem pihen, ismét összegyűjtött egy csomó kedvezményes árú Windows 10 és Office programcsomagot, alább ezeket találjátok meg. Ha most szeretnétek gépet fejleszteni szoftveres fronton akár munka akár tanulás miatt, akkor ez a lehetőség tényleg kihagyhatatlan lesz a számotokra.

A nagy évközepi leárazásban több olyan programot is találtok, aminek most az alapvetően is kedvezményes árát további 50%-kal csökkentette a Keysworlds.

Hirdetés

A legjobb ajánlatok egy helyen

A Keysworlds nagy évközi akciójában most egy halom fontos szoftver szerezhető be kedvezményes áron. Windows 10 operációs rendszerek vásárolhatók meg 45%-os kedvezménnyel, az Efs45 kuponkód aktiválás után. Íme a kínálat:

További akciós termékek féláron

Az alábbi szoftvereket is 50-os kedvezménnyel zsákolhatod be a Keysworlds nagy nyári akciójában, ehhez pedig nem kell más tenned, mint használni a vásárlás során az Efa50 kuponkódot. Az alábbi termékek közül válogathatsz:

Office 2019 akciók

 Office 2016 akciók

Akciós Office 365 előfizetés

További 50%-os kedvezmények

 

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.