Hirdetés

Windows 10 most csak 7,40 euróért a Halloween-i akcióban!



|

A Halloween az ijesztgetésről szól, de attól ne kelljen ijedezni, hogy valami gond lesz az otthoni PC-vel egy régi operációs rendszer, vagy kalózmásolat miatt! A legújabb akcióban hihetetlen nagy áresésekkel vásárolhat!

Hirdetés

Azt lassan megszokhattuk, hogy a nagy webáruházak mindenféle ünnep ürügyén indítanak akciókat, de valahol mindegy is, mi az apropó, ha cserébe jó árakat és minden másnál kedvezőbb lehetőségeket kapunk. A Godeal24.com most egy olyan Halloween-i akciót indított, amelyben egyes termékek akár 62 százalékkal olcsóbbak, a Windows 10 Professional pedig mindössze 7,40 euróba kerül. A promóciós időszak november 5-ig tart, tehát érdemes sietni és bezsákolni a kuponkódokkal csökkenthető árú termékeket!

Minden Windows 10 féláron

A Godeal24.com idei Halloween-i akciójában a Microsoft legújabb operációs rendszerének kiadásai egységesen 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg, ehhez csupán az EGD50 kuponkódot kell beírni a termék kiválasztása után, amikor a Kosárra kattintunk.

Élvezet a munka az Office-szal, amelyek most 62 százalékkal olcsóbbak

A Microsoft irodai programcsomagja jó ideje szabvány az informatika világában. A 2019-es és 2016-os kiadást most 62 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni, ehhez az EGD62 kuponkódot kell használni.

Minden másra 55 százalék kedvezmény!

Ha a fenti termékeken kívül érdekli valami egyéb Microsoft szoftver, arra is van egy kiváló megoldás: az akciós időszak alatt az EGD55 kuponkódot használva az alábbi termékek 55 százalékkal lesznek olcsóbbak.

Miért érdemes a Godeal24-nél vásárolni?

A Godeal24.com egy elismert szoftver-webáruház, amely 100 százalékos vásárlói elégedettséggel büszkélkedhet. Ahogy a webshopban alkalmazta a megfelelő kuponkódot, majd kifizette a kiválasztott szoftvereket, perceken belül megérkezik a hozzájuk tartozó aktivációs kód. Innentől a telepítés gyerekjáték, elég letölteni a Microsoft megfelelő oldalairól a telepítőfájlokat, majd az installálás közben felbukkanó ablakba beírni az e-mailben kapott kódot. Bármilyen kérdéssel pedig a nap 24 órájában, a hét 7 napján megkeresheti a service@godeal24.com címen elérhető ügyfélszolgálatot.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.