Hirdetés

Windows-akció Halloweenre? Nem ijesztő, inkább kihagyhatatlan!



|

A Halloween általában a viccesen ijesztő jelmezekről, faragott tökökről és cukorkáért rohangászó gyerekekről szól, de a szülőknek is van itt valami: minden eddiginél komolyabb Windows- és Office-akció!

Hirdetés

A webáruházak manapság minden ünnepre és jeles napra biggyesztenek egy akciót, függetlenül attól, hogy annak van-e bármi köze az adott termékhez, vagy sem. De mindegy is, hiszen a vásárlóknak csak jó, ha minél több olyan időszak áll rendelkezésükre, amikor padlóig letolt árakon szerezhetnek be számukra fontos dolgokat. Márpedig a Keysworlds webáruház mostani akciójában akár 54, azaz ötvennégy százalékos engedményt is kaphatunk, ha az alább felsorolt kuponkódokat használjuk, tehát Halloween ide vagy oda, ezt a limitált időre szóló vásárt nem érdemes kihagyni.

Hirdetés

A Keysworlds.com Halloween-i szoftverakciójában a már egyébként is nagyon olcsóra árazott szoftvereket kaphatjuk meg alig féláron, ami például egy Windows 10 licenc esetén 7,83 eurót jelent - ez magyar fizetőeszközre átszámolva mgé a 3000 forintot sem éri el. Ugye, hoghy hihetetlen? Pedig igaz, csak használjuk a megfelelő kuponkódokat vásárláskor! Mutatjuk, melyik termékekre milyen kódok és kedvezmények érvényesek!

Windows 10 és Office verziók 44 százalék kedvezménnyel

A máshol megszokott 10-20 százalékos kedvezmények helyett a Windows 10 Professional és Home kiadása mellett akár a Microsoft 365 (korábbi nevén Office 365) éves előfizetésére és az ezekből képzett csomagokra is 44 százalékos engedményt kaphatunk, ha a kosárba tett alábbi termékeknél alkalmazzuk az Esp44 kuponkódot.

Office 2019 önmagában vagy csomagban 54 százalék kedvezménnyel

Ha az Office 2019 alábbi verzióit, vagy pedig a jelzett Office 2019 és Windows 10 csomagokat választjuk, az Esp54 kuponkód alkalmazásával 54 százalék engedménnyel vásárolhatunk.

Office 2016 szintén 54 százalék kedvezménnyel

Ha az eggyel régebbi Office kiadás is megfelelő, erre és a kapcsolódó csomagokra is alkalmazható az Esp54 kuponkód, természetesen itt is 54 százalékot faraghatunk le vele az árból.

Egyszerű vásárlás, könnyű fizetés

A Keysworlds-nél kifejezetten egyszerű a legális termékkulcsok beszerzése. A kuponkódok beírása és a bankkártyás vagy PayPal segítségével intézett fizetés után e-mailben kapod a termékkulcsot. A telepítéshez elég letöltened a Microsoft hivatalos weboldalairól a szoftvereket (a Windows 10-et itt, az Office 2016 Pro Plus verziót itt, az Office 2019 Pro Plus-t pedig itt), majd amikor telepítés közben a termékkódot kérik, írd be, amit e-mailben kaptál. Ezután máris teljeskörűen használható a Windows illetve az Office.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az support@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.