Hirdetés

Windows és Office verhetetlen áron az egész családnak



|

Még sosem volt ilyen olcsó az egész család szoftverutánpótlása.

Hirdetés

A Keysfan oldalán elindult a Labor Day Sale, ahol egy halom kiváló akció közül válogathatsz, a Windows 10 Professional például csak 7,25 euróba kerül, ami kevesebb mint 10%-a a bolti árnak. Élesedtek ráadásul a Buy 3 Get 4 kedvezmények is, melyek esetében három termék vásárlása esetén rögtön négy aktiválókódot fogsz kapni, így az egész család szoftverutánpótlását biztosíthatod. 

Ha élsz ezzel az akcióval, akkor a Windows 10 darabja csak 6,75€, az Office 2021 darabja pedig csak 17,5 €-ba kerül. 

Hirdetés

Limitált ideig elérhető speciális ajánlatok

Buy 3 Get 4! - négy szoftver három áráért

A Keysfan egy globális IT-szoftver-forgalmazó. Nem csak a Microsoft népszerű termékeit árulja, hanem számos egyéb számítógépes szoftvert is. Ha videó- ​​vagy képszerkesztő szoftvereket használsz, akkor nem árt, ha folyamatosan figyelsz számítógépet biztonságára és a rendszer épségére. A Keysfan kínálatában megtalálhatók vírusirtó szoftverek is, például az iObit vagy az Ashampoo.

Hasznos szoftverek

További kedvezmények>>>

Windows és Office 62%-os kedvezménnyel (Kuponkód: EBK62)

További kedvezmények>>>

Windows 50%-os kedvezménnyel (Kuponkód: EBK50)

További Windows kedvezmények>>>

Munkaszoftverek a legjobb áron (Kuponkód: EBK62)

További Office kedvezmények>>>

Keysfan 4.8-as érékelést kapott a Trustpiloton, a felhasználói értékelések elolvasásához látogass el a Trustpilot oldalára.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.