Hirdetés

Windowst keresel már 13,27 euróért? Az URCDKey segíthet!



|

Az URCDKey kínálatában te is könnyedén megtalálhatod a neked leginkább megfelelő ajánlatot.

Hirdetés

Ha a legolcsóbb Windows ajánlatokat keresed, jó helyen jársz, hiszen a URCDKey most segít abban, hogy a Back to School kampány keretein belül te is könnyen megtaláld a legjobb digitális kulcsokat, Windwost például már 13,27 euróért is vehetsz, az Office ára pedig 24,66 euró.

Ne szalaszd el tehát ezt a remek alkalmat, böngészd át alaposan az alábbi katalógust, és válogass a legjobb szoftverárak közül. Minden esetben örökérvényű kulcsokat vásárolsz, lejárati idő nélkül. 

Windowst keresel már 13,27 euróért? Az URCDKey segíthet a digitális kulcsok terén!
Windowst keresel már 13,27 euróért? Az URCDKey segíthet a digitális kulcsok terén!

Hirdetés
 

Az iskolakezdés idején kiemelten fontos, hogy az ember a lehető legjobb digitális eszközökre, legmegbízhatóbb szoftverekre ruházzon be. Ha te is szeretnél Windows kulcsot venni  13,27 euróért, vagy  Office-t 24,56 euróért az URCDkey-nél, akkor használd a PC25 kuponkedvezményt az alábbi Back to School ajánlatoknál:

A Windows 10 egyik legfontosabb szoftvercsomagja kétségtelenül a Microsoft Office. Ez a programcsomag minden olyan alkalmazást egyesít, amelyek különféle típusú dokumentumok írásához és szerkesztéséhez szükségesek, beleértve a szöveget, táblázatokat és adatbázisokat vagy akár multimédiás prezentációkat is.

Mi a legfontosabb előnyök a digitális Windows és Office kulcsok vásárlása esetén?

Cseppet sem mellékes módon azonnal el lehet távolítani a képernyő sarkában éktelenkedő dobozt, ami arra emlékeztet bennünket, hogy aktiválnunk kell a Windows-t. Az URCDKey vásárlói hozzáférnek a jövőben is minden későbbi frissítéshez és javításhoz a rendszer biztonsága és a lehető legjobb teljesítmény érdekében. Mindezeken felül ha nem használunk kalóz szoftvereket, azt is elkerülhetjük, hogy tudtunk nélkül megszerezhessék személyes információinkat.

Hogyan vásárolhatók Windows 10 vagy Windows 11 Pro operációs rendszerek ezeken az árakon?

A vásárlás végtelenül egyszerű, az URcdkey online áruházán keresztül történik. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod az adott terméket a fenti linkek közül. Ezt követően a weboldalon létrehozol egy profilt, vagy belépsz egy korábban már megkreált profilba - ehhez Facebook vagy Google fiókodat is használhatod.

Ezután kattintson a "Vásárlás most" gombra kell kattintani, majd egy olyan oldalra kerülsz, ahol megadhatod a PC25 promóciós kódot, mellyel további 20% árengedményt kapsz.

Most kattins  a "Megrendelés elküldése" gombra, majd válaszd ki a neked leginkább meglfelő fizetési rendszert (PayPal, VISA, MasterCard stb.) és a fizetéshez bökje a "Fizetés most" gombra. Ennyire egyszerű az egész!

A termékek aktiválása - Windows 10, Windows 11 vagy Office esetén

A megvásárolt digitális kulcsokat az adott szoftveren belül lehet aktiválni, ezekhez az adott platformon dedikált weboldal is tartozik, maga a folyamat felhasználóbarát és egyszerű.  

Az ajánlat nem a PC World, hanem az URCDkey akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@urcdkey.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.